Меню Затваряне

Преместване на офиси

Преместване на офиси Бургас и региона

Ние от транспортни услуги Бургас Ви предлагаме професионално преместване на вашия офис. Независимо дали става въпрос за единичен предмет или цялостно преместване ние сме насреща. Разполагаме с необходимите транспортни средства и с работници, които да направят самото преместване по лесно за вас.

Ние сме изцяло българска компания специализирана изцяло в услугите по преместване и транспорт. Ние предлагаме на своите клиенти, както преместване на единични предмети от офиси, като: бюра, столове, копирни машини, скринове, шкафове и др. така и цялостни решения по преместването на вашия офис. Ние ще Ви осигурим съвестен екип от професионални хамали, който ще се погрижи за всичко по Вашето бързо, лесно и сигурно преместване. Товарене и разтоварване на нещата, както и надежден транспорт, както в Бургас, така и до всяка точка на България. Преместете се бързо и лесно с “ Транспортни услуги Бургас ЕООД “ 

При нас ще откриете услуги свързани с цялостното преместване на вашия офис като: 

✅ Демонтаж и монтаж на офис мебели

✅ Опаковане и фолиране на мебелите и обзавеждането от офиса

✅ Сваляне и качване на мебелите

✅ Безопасно преместване и транспорт

✅ Помощ при разопаковане и подреждане на офис мебелите

Професионално преместване на офиси, преместване на мебели и багаж
Професионално преместване на офиси
Професионално преместване на офиси, преместване на мебели и багаж

Нашите услуги

Ние можем да Ви предложим професионални услуги по преместване на вашия офис. Нашата компания разбира, че смяната на работното място е сериозен процес, който изисква внимание към всички детайли по самото преместване.

1.Индивидуален подход при преместване

Ние сме създали индивидуален и персонализиран подход към всяко едно преместване, като правим предлаварителен безплатен оглед на място, за да изготвим максимално добра офера за Вас.

2.Планиране и координация при преместването

Нашите професионалисти в областта на логистиката и планирането по самото преместване ще изготват подробен план за преместване на вашия офис, който включва всички етапи от процеса. От разглеждане на спецификациите до изпълнение и следващите действия, ние ще се погрижим за всичко. Оставете преместването на нас !

3. Допълнителни услуги

Предоставяме и допълнителни услуги по самото преместване като: фолиране и опаковане на мебели, демонтаж и монтаж на новото място на мебелите, опаковане на вещи, прибиране на вещи в чували и кашони и др.

Ние можем да Ви предоставим професионални услуги по преместване, което отговаря на вашите нужди и превръща процеса в ефективен и безпроблемен. Свържете се с нас и ще направим оглед на място за изготвяне на вашата оферта по преместване.

+359 895 78 78 02

Адрес: гр. Бургас к-с Братя Миладинови

Изпрати запитване за преместване

Contact Form Demo (#3)