Меню Затваряне

Хамалски услуги

Excerpts are optional hand-crafted summaries of your content that can be used in your theme.

Хамалски услуги Бургас и региона без почивен ден

Ние сме тук, за да предоставим нашите професионални хамалски услуги и услуги по преместване, улесняващи преместването и транспортирането на вашите стоки и имущесто от адрес до адрес на територията на град Бургас и околността. Нашите хамалски услуги включват: 

1.Професионални и опитни хамали на най-добри цени

Разполагаме с екип от професионални и опитни хамали на конкурентни цени, готови да поемат отговорността за тежни и деликтни предмети, които желаете да бъдат преместени. Нашата фирма е основана 2012г. и можем да се похвалим с над 5000 доволни клиента в областта на хамалските услуги и услуги по преместване. Хамали Бургас – може да разчитата на нас ! 

2.Товарене и разтоварване от опитни хамали

Ние предлагаме услуги по товарене и разтоварване, качване и сваляне на тежки предмети като: дивани, перални, печки , матраци и др. Можем да се похвалим с над 10 години опит в сферата на хамалските услуги и услуги по преместване на домове и офиси.

3. Бързо реагиране и строги срокове

Нашите хамали са обучени да работят бързо, стегнато и ефективно, като същевременно спазват строги срокове определени от Вас. За целта наш представител идва на място, за да се изготви оферта за преместване Ви. Хамали в Бургас  и региона

4. Гъвкавос и персонализация

Ние сме гъвкави и се адаптираме към Вашите специфични изисквания предоставяйки персонализирани решения за всяка ситуация. Независимо дали имате нужда от преместване и транспорт на единични предмети или става въпрос за цялостни премествания ние сме на срещ. Нашия екип от хамали е готов да реагира винаги, когато имате нужда. Нашите хамали имат необходимите умения и опит в сферта на хамалските услуги и услугите по преместване.

  • Хамали за преместване и транспортитане на мебели
  • Хамали за преместване и транспорт на бяла техника
  • Хамали за транспортиране на домашно имуществою
  • Превозване на строителни  материали
  • Превоз и транспортиране на специфични произведения на изкуството до галерии и салони за изкуство
  • Превоз на домашно имущество, преместване, пренасяне на жилища
  • Превозни услуги и транспорт на цели офиси и бизнес сгради след предварителен безплатен оглед
  • Хамали за изхвърляне на стари мебели Бургас
  • Хамали за изхвърляне на боклуци до сметище с бус Бургас и областа
  • Хамали за демонтаж на мебели
хамалски услуги - ниски цени
хамали бургас на най-добри цени хамали за преместване
хамали за местене на мебели Бургас

Освен в сферата на хамалските услуги, имаме и богат опит в товаро-разтоварните дейности, качване и сваляне на ел. уреди, мебели, багаж и др. в сгради с или без асаньор. Винаги се отнасяме към вещите и мебелите на нашите клиенти с уважение и правим отстъпки за редовни клиенти. Не рискувайте сами да си пренасяте мебелите и вещите а се доверете на нашата хамалска фирма по преместване. Изборът на коректна хамалска фирма и хамали с опит и умения е задължителен, ако искате да бъдете спокойни при вашето следващо преместване. Може да ни потърсите по всяко време и всеки ден от 8:00ч. до 19:00ч. и да получите изгодни цени за всякакъв тип хамалски услуги, товарене и разтоварване и преместване. При въпроси свързани със заплащането и наемането на хамали и заплащането на хамалските услуги може да се свържете с нас по телефон или чрез нашата онлайн форма за контати.

Екипът на „Хамали Бургас “  е подбран само от професионалисти – коректни, отговорни и възпитани момчета с години опит в бранша и услугите по преместване и транспорт.

Отзиви от наши клиенти

Miroslav Georgiev
Miroslav Georgiev
2024-06-26
Топ са момчетата, ползвал съм ги 2 пъти и съм много доволен.
Йско Тончев
Йско Тончев
2024-06-26
Blagodarq na ekipa, dovolen Sam!
Hristo Kirilov
Hristo Kirilov
2024-06-26
Много съм доволен, бърза и качествена работа.
bgmnogo service
bgmnogo service
2024-06-25
Преди години бях ползвал техен транспорт и останах меко казано очарован. За това и преди няколко дни пак се обърнах към тяхната фирма. Всичко е точно и съм много доволен. Координация, точност и отношение. Това за мен е най-важното!
Plamen Mitev
Plamen Mitev
2024-06-25
Невероятно бързо ,качествено и професионално отношение! Ще ги наема отново при нужда! Препоръчвам ги!
H Uhgh
H Uhgh
2024-06-24
Бързи,точни и много отговорен екип. Преместването на моя дом мина много добре и нямам забележки. Ще ви препоръчвам и на мои познати
Йордан Димитров
Йордан Димитров
2024-06-24
Наех тази фирма за цялостното преместване на моя офис.Справиха се чудесно с монтажа и демонтажа на мебелите,опаковаха всичко добре и много старателно.За това оставям този коментар и давам 5 звезди за обслужването им.
Elena Ivanova
Elena Ivanova
2024-06-23
Mnogo Sam dovolna ot uslugite im , vaichko beshe techno, mersi

Хамалски услуги Бургас без почивен ден !

+359 895 78 78 02

Адрес: гр. Бургас к-с Братя Миладинови

Изпрати запитване за хамалски услуги

Contact Form Demo (#3)