Транспортни и хамалски услуги Бургас

Фирма "Транспортни Услуги Бургас" Предлага на своите клиенти транспорт, преместване, превозване, товарене и разтоварване на вашите мебели, ел. уреди, офиси и други.

 • ТРАНСПОРТ ОТ 08:00 - 20:00
 • БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН
 • 100% ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО
 • 100% КОРЕКТНОСТ

Преместване на домове

Бързо и качествено преместване на вашите мебели, вещи, ел. уреди и др. от вашия дом с помощта на опитен и доказан екип от професионалисти на фирма за ,,Транспортни Услуги Бургас''

Преместване на офиси

Избирайки нашите услуги, вие печелите един надежден партньор по безпроблемното преместване на вашият офис. Безплатен оглед на място и безплатно фолиране на вашите офис мебели.

Сваляне и качване

Независимо дали искате да се качи нова вещ ( диван, хладилник, матрак и др. ) до определен етаж без асансьор, или да се свали старо легло, гардероб и други обемни неща и извозят, Ние сме на среща!

Товарене - разтоварване

Ние можем да натоварим професионално и преместим всичко от точка А до точка Б независимо дали става въпрос за гр. Бургас или на територията на страната с над 8г. опит в сферата.

Опаковане и фолиране

За ваше удобство при преместването, разполагаме с богат избор на пакетажни инстроменти, като предлагаме на нашите клиенти безплатно фолиране и стречоване на ел. уреди, шкафове, вещи и други.

  Цени за транспорт

  Цени за гр. Бургас - 20лв. на курс в рамките на 1 час и цени от 0.50лв/км. извън населени места, до всяка точка на България.


  Хамалски услуги - цени от 10лв на час на човек при минимална поръчка от 2 часа.


  При наличие на малко (лесни за уточняване) предмети за пренасяне, можем да ви дадем крайна цена още по телефона. За да бъдем максимално точни и коректни при определянето на крайна цена за преместване, ще имаме нужда от следната информация : Количеството и вида на мебелите/багажа и техните приблизителни размери. Броя на етажите – на двата адреса при изнасяне и нанасяне на вещите? Наличието/липсата на асансьор в сградата. Разстоянието – от къде до къде ще се транспортират вещите. Подходящо място за паркиране в близост до входа на сградата. Фирма „Услуги Бургас“ предоставя пълната гама услуги, свързана с преместването на мебели и багаж от един дом в друг, но вие можете да използвате само част от тях. Готови сме да ви помогнем със съвети и действия за опаковане, пренасяне, демонтиране и монтиране на мебели.

Транспортни и хамалски услуги

“Транспортни услуги Бургас” предлага пълен пакет услуги за преместването на вашите мебели и вещи от дома и офиса от и до Бургас и в България – опаковане на вещи и пренасяне на багаж, монтаж, демонтаж и пренасяне на мебели, фолиране товарене и разтоварване от опитни специалисти.

Може да ни намерите на:

+359 895 787 802

Нашите клиенти

Част от нашите доволни клиенти, които използват нашите услуги за транспорт и преместване.