Меню Затваряне

Преместване на домове

Професионално преместване на домове - бързо, лесно и изгодно

Ние сме изцяло българска компания специализирана в предоставянето на услуги по транспорт и преместване на домове.  Ние предлагаме на своите клиенти, както преместване и транспорт на единични предмети от вашето жилище, така и цялостно преместване на вашия дом от точка А до точка Б. Разполагаме с необходимите транспортни средства и при нужда осигуряваме опитни хамали за да Ви съдействат при процеса на самото преместване.

Правим предварителен безплатен оглед на място, за да се уточнят всички детайли и процеси за самото преместване на вашия дом и се изготва максимално добре оферта за Вас съобразена с вашите изисквания. Свържете се с нас няколко дни преди самото преместване.

Товарене и превоз

При предварителния оглед на място, ние преценяме какво превозно средство ще е необходимо за преместването и транспортирането на вашите мебели, ел. уреди, обзавеждане и др. Ако имате препоръки към това в какъв ред да се изнесат и натоварят вещите, спазваме изискванията Ви. 

Ние от “ Транспортни услуги Бургас ЕООД“  предоставяме пълната гама от услуги по преместване и транспорт, свързани с преместването от един дом в друг, но Вие можете да използвате и само част от тях – тези, които са Ви необходими. Готови сме да Ви помогнем както със съвети за опаковане, пренасяне, демонтиране и монтиране на мебели, така и с извършване на самата услуга.

  • Професионализъм и Надеждност: Нашите екипи отговарят на високите стандарти на индустрията и са обучени да решават всякакви предизвикателства.
  • Клиентска Ориентация: Винаги сме насочени към задоволството на клиента и се стремим да предоставим персонализирани решения за всяка индивидуална нужда.
  • Конкурентни Цени: Предлагаме атрактивни и прозрачни цени без скрити такси. В предварителни оглед на място се уточняват всички детайли по самото преместване.

Свържете се с Нас

Ако сте готови за безпроблемно преместване на дома или офиса си, свържете се с нас за безплатна оценка и консултация.

Преместване на домове
качване и сваляне, товарене и разтоварван на мебели и багаж
Преместване на домове, транспорт и преместване на мове

Гаранция за най-ниски цени! Качествено и бързо преместване на вашите мебели, ел уреди, багаж и др. от врата до врата + товарене и разтоварване от нашия екип. Транспорт и преместване на:
✅ багаж
✅ посуда
✅ дрехи, куфари чанти
✅ печки
✅ перални
✅ секции
✅ дивани
✅ Ел уреди и др.
💯Коректност, бързина и качество!

Отзиви от наши клиенти

Miroslav Georgiev
Miroslav Georgiev
2024-06-26
Топ са момчетата, ползвал съм ги 2 пъти и съм много доволен.
Йско Тончев
Йско Тончев
2024-06-26
Blagodarq na ekipa, dovolen Sam!
Hristo Kirilov
Hristo Kirilov
2024-06-26
Много съм доволен, бърза и качествена работа.
bgmnogo service
bgmnogo service
2024-06-25
Преди години бях ползвал техен транспорт и останах меко казано очарован. За това и преди няколко дни пак се обърнах към тяхната фирма. Всичко е точно и съм много доволен. Координация, точност и отношение. Това за мен е най-важното!
Plamen Mitev
Plamen Mitev
2024-06-25
Невероятно бързо ,качествено и професионално отношение! Ще ги наема отново при нужда! Препоръчвам ги!
H Uhgh
H Uhgh
2024-06-24
Бързи,точни и много отговорен екип. Преместването на моя дом мина много добре и нямам забележки. Ще ви препоръчвам и на мои познати
Йордан Димитров
Йордан Димитров
2024-06-24
Наех тази фирма за цялостното преместване на моя офис.Справиха се чудесно с монтажа и демонтажа на мебелите,опаковаха всичко добре и много старателно.За това оставям този коментар и давам 5 звезди за обслужването им.
Elena Ivanova
Elena Ivanova
2024-06-23
Mnogo Sam dovolna ot uslugite im , vaichko beshe techno, mersi

+359 895 78 78 02

Адрес: гр. Бургас к-с Братя Миладинови

Изпрати запитване за преместване

Contact Form Demo (#3)